Wachten op iPhone 6?

Natuurlijk zal ook de iPhone 6 ooit zijn intrede gaan maken in de telecom markt. Wanneer dit exact gaat gebeuren is nog niet bekend, maar zeker is dat het niet heel lang maar zal duren. Is het nog wel rendabel om een iPhone 5 te kopen als de iPhone 6 al voor de deur staat?

iPhone 5 kopen of iPhone 6?

Ons oordeel hierover is heel simpel. Wacht niet op de iPhone 6, maar koop gewoon die iPhone 5. Laten we eerlijk wezen, hoeveel beter kan de iPhone 6 nou nog zijn dan de iPhone 5. Wij zijn in elk geval een groot fan van de iPhone 5. Aangezien wij liefhebbers zijn van alles wat met Apple te maken heeft zullen we ook ongetwijfeld een iPhone 6 kopen als deze uitkomt, maar als je dit ook wilt doen moet je er wel serieus rekening mee houden dat het geen goedkope telefoon zal zijn. Je kunt de website Iphone6abonnement.eu in de gaten houden om te zien wanneer dit het geval is.

Nou zijn de abonnementen voor een iPhone 5 natuurlijk ook niet bepaald goedkoop, maar die voor de iPhone 6 zullen ongetwijfeld nog duurder zijn. De iPhone 6 zal dan ook wel een betere telefoon zijn dan de iPhone 5, maar of de verhoudingen helemaal gelijk zijn vragen we ons toch sterk af. Is de hoeveelheid geld die je meer zult moeten gaan betalen voor de nieuwe iPhone het ook echt waard en krijg je voor die meerprijs ook waar voor je geld.

Wij kunnen ons het enerzijds wel voorstellen dat je waar voor je geld krijgt, maar anderzijds is de iPhone 5 zo degelijk gebleken dat het onmogelijk veel beter kan volgens ons.

Tegen de tijd dat de iPhone 6 uitkomt zal ongetwijfeld nog steeds een van de grote concurrenten de Samsung Galaxy S5 zijn. Mogelijk dat de Samsung Galaxy S5 prijs tegen die tijd al iets lager is geworden, waardoor deze mogelijk nog aantrekkelijker is om aan te schaffen dan een iPhone 6. Toch biedt een iphone 6 abonnement wel het voordeel dat je gelijk met de nieuwste telefoon te maken hebt en dus ook met de beste features. Het is dus maar net waar je zelf meer waarde aan hecht.