Providers

Een iPhone 5 kopen kan in combinatie met een abonnement eigenlijk bij alle bekende providers worden afgesloten. Providers vergelijken is heel belangrijk om een goede beslissing te maken. Je zult zien dat de verschillen aanzienlijk kunnen zijn.

Daarnaast is het belangrijk om goed rekening te houden met wat je nodig hebt. Het is tussentijds namelijk niet mogelijk om je abonnement te veranderen in de meeste gevallen. Pas wanneer je contract is afgelopen heb je vaak weer de mogelijkheid om wat aanpassingen aan te brengen. Kies dus niet voor teveel maar ook niet voor te weinig. Dit is makkelijk gezegd, maar je weet vast wel ongeveer wat je nodig hebt qua belminuten, sms’jes en internetdata.

Waarschijnlijk is de internetdata die je bij je iPhone 5 moet nemen nog het moeilijkste in te schatten. Overschat het niet, want je data gaat helemaal niet zo hard als je niet de hele dag bezig bent met dingen te downloaden.

Gebruik je het net als de meeste gebruikers gewoon om te chatten en dat soort dingen, dan zal je vaak maar een paar honderd MB data per maand gebruiken. Weet je zelf niet hoeveel je ongeveer nodig hebt. Vraag het dan aan vrienden van je, wat zij ongeveer gebruiken. Op internetdata kun je namelijk best wat euro’s per maand besparen als je de juiste hoeveelheid neemt en niet teveel. De grens is dun.