Losse iPhone 5 kopen

Natuurlijk kun je ook een losse iPhone 5 kopen. Het probleem is wel dat je dan gauw 500 à 600 euro kwijt bent, en dan heb je slechts de telefoon en nog geen abonnement of iets dergelijks. Met je iPhone 5 is het mogelijk ook interessant om de beschikbare Iphone hoesjes voor deze telefoon te bekijken in verband met het beschermen van je telefoon.

Zoals we al in een ander artikel hebben besproken is het wel zo dat een iPhone 5 kopen in combinatie met een abonnement ook een dure aangelegenheid kan zijn, zeker als je berekend hoeveel je aan het einde van je looptijd hebt betaald in totaal. Als je het zo bekijkt zou je eigenlijk eens moeten kijken hoeveel je kwijt bent als je een losse iPhone 5 koopt en daarbij een sim only abonnement met dezelfde mogelijkheden als een abonnement.

Als je dan van beide opties berekend wat het in zijn totaal gaat kosten weet je waar je beter mee bent. Onze gok gaat toch uit naar een losse iPhone 5 met een sim only abonnement, maar dit is slechts een gok. Daarnaast moet je ook nog eens een hoop geld hebben liggen om de iPhone 5 überhaupt los te kunnen kopen.

In elk geval zie je hieronder bij welke webshops je moet zijn als je een iPhone 5 los wilt kopen. Dan kun je altijd nog zelf gaan rekenen wat voor jou rendabel is om te doen, een iPhone 5 kopen met abonnement of los met sim only.