Is de iPhone 5 de moeite waard om te kopen?

Of een iPhone 5 kopen de moeite waard is kunnen wij natuurlijk heel moeilijk voor jou bepalen. Wat we je wel kunnen vertellen is dat de iPhone 5 niet zo gek veel is vooruit gegaan als we hem naast de iPhone 4S leggen.

Stel dat je al een iPhone 4S in je bezit hebt en je denkt erover een iPhone 5 te kopen, dan zeggen wij toch dat je net zo goed je iPhone 4S kunt behouden. Heb je een aflopend contract voor een iPhone 4S, ga dan over op een sim only abonnement, dit is een stuk goedkoper dan een abonnement met toestel.

Als je geen iPhone hebt kan de iPhone 5 zeker een verrijking zijn in je gebruikservaring met een mobiele telefoon, want de iPhones hebben ze een hoop te bieden en als je er nog nooit één hebt gehad zul je niet weten hoe snel je verslaafd raakt aan het gebruikersgemak van de iPhone.

Echter, als je nog nooit een iPhone hebt gehad zou je, zoals je uit ons verhaal hierboven al hebt kunnen opmaken, ook kunnen kiezen voor de goedkopere iPhone 4S, aangezien deze niet veel onderdoet voor zijn grotere broer, de iPhone 5.

Heb je nog een iPhone model van voor de 4S, dan is het zeker aan te raden te gaan voor de 4S of de iPhone 5. Je zal meteen merken dat er in de tussentijd een heleboel is veranderd en dat ze bij Apple sinds de iPhone 4 zeker niet hebben stil gezeten.